Почистване на домове

Основно почистване, Основно почистване след строителство и ремонт, Абонаментно почистване

Почистване на офиси

Основно почистване, Основно почистване след строителство и ремонт, Абонаментно почистване, Ежедневно почистване

Почистване на стъкла

Основно почистване на стъкла, Основно почистване на стъкла след строителство и ремонт, Абонаметно почистване на стъкла

 

Доверете се на професионално почистване от Sunny Company

Sunny Company е фирма за професионално почистване, предлагаща богат асортимент от еднократни и абонаментни услуги, подходящи както за частни, така и за корпоративни нужди.
Нашите услуги са прецизирани с помощта на богатия опит и желанието винаги да предлагаме най-съвременните и ефективни решения в една високо конкурентна бизнес ниша. Благодарение на това Sunny Company се гордее с наличието на огромен брой доволни клиенти, които редовно оставят в нашите ръце своя комфорт и уют.

Как можем да бъдем полезни и на Вас ?

Екипите на Sunny Company са доказани специалисти в безкомпромисното почистване на частни домове, фирмени офиси, бизнес сгради, жилищни комплекси, търговски пространства, шопинг центрове, производствени помещения и др.
Ние можем да възвърнем блясъка на вашето помещение, независимо от степента и характера на замърсяванията. Част от най-търсените ни услуги, свързани с професионално почистване в град София, включват:

 • Основно почистване на домове, офиси и всякакви видове помещения
 • Основно почистване след строителство и ремонт на всички  видове сгради и пространства
 • Абонаментно почистване на частни домове, корпоративни и търговски пространства, жилищни комплекси
 • Ежедневно почистване на офиси и търговски пространства
 • Хигиенизиране на стъкла и витрини на корпоративни и търговски пространства, частни домове и др.
 • Пране на мека мебел и килими.
 • Професионално хигиенизиране със система Rainbow

С по-подробна информация, както и с отговори на най-често задаваните въпроси за всяка една от нашите почистващи услуги, можете да се запознаете в раздел "Услуги" на нашия уебсайт. За Sunny Company клиентското удовлетворение винаги е стояло на първо място - ние сме насреща, за да обсъдим индивидуалните Ви нужди и заедно да изготвим план за действие, който да отговаря на Вашите потребности и очаквания.

Защо да изберете Sunny Company ?

Причините  да изберете точно нас сред десетките други фирми за професионално почистване са повече от една. Сред най-сериозните преимущества на нашата компания бихме могли да посочим:

 • Безкомпромисен професионализъм, що се отнася до целия ни екип. Вашето клиентско изживяване ще започне с безпроблемна комуникация и ще завърши с високо удовлетворение от крайния резултат. Всички наши  служители са професионалисти с богат опит, които задължително преминават специално обучение, за да могат да удовлетворят вашите изисквания.
 • Почистваща техника от последно поколение, способна да се справи с големи и малки замърсявания по всички повърхности. Освен професионалните прахосмукачки, нашите почистващи технологии, произведени от фирми като KARCHER, Rainbow и др. включват еднодискови машини, подопочистващи автомати, екстрактори, водоструйки, парочистачки и др.
 • Професионални почистващи препарати, подбрани така, че да съвместяват ефективността с безопасност на повърхностите и околната среда. Sunny Company поставя акцент върху екологично чистите решения и използва такива винаги, когато това е възможно, без да навреди на крайния резултат.
 • Всички гореизброени водят до постигането на видими резултати. Без значение от големината, състоянието и спецификата на пространството, нашите служители са в състояние  да направят и невъзможното, за да надскочат дори и най-смелите ви предварителни очаквания.

За всякаква допълнителна информация и консултации се обърнете към екипа ни на посочените в раздел "Контакти" координати. Нашите служители са винаги насреща, за да отговорят подробно и търпеливо на всички Ваши въпроси във връзка с предоставяните от Sunny Company  почистващи услуги. 

Услуги

Почистване на домове

Основно почистване, Почистване след строителство и ремонт, Абонаментно почистване

Почистване на офиси

Основно почистване, Почистване след строителство и ремонт, Абонаментно почистване, Ежедневно почистване

Почистване на стъкла и витрини

Основно почистване, Почистване след строителство и ремонт, Абонаментно почистване

Пране на мека мебел

Пране на мека мебел и дамаски

Абонирайте се за нашия newsletter