Защо да наемете фирма за почистване преди да отдадете жилището си под наем ?

12.05.2018

Професионалното почистване - основен момент при отдаване на жилището Ви под наем.

Замисляли ли сте се дали е добре да потърсите фирма за професионално почистване, вместо Вие сами да се измъчвате по няколко дни и всичко да Ви се струва някак непосилно ?

За да пуснем домът си под наем, много от нас поради липса на време в забързаното ежедневие се обръщат към агенция за недвижими имоти. В такъв случай, защо да не наемете и почистваща фирма за почистването на дома си ?

Ако сте взели решение да отдавате жилището си под наем или е било под наем до този момент, но се налага по една или друга причина да смените наемателите, със сигурност ще имате нужда, ако не от ремонт, то от основно почистване задължително. Ние от Sunny Company бихме Ви предложили отлично качество и подновено жилище.

Ползите от това да се обърнете към фирма за професионално почистване са много. На практика домът Ви ще има много по добър вид на много по-ниска цена, вместо да правите ремонт, да сменяте мебели и прочие. Средствата, които ще инвестирате за почистване, ще се възвърнат за много малка част от месеца. Така домът Ви ще бъде по-чист, приветлив, уютен и ще съзаде по-добро впечатление.

Обръщайки се към почистваща фирма, Вие скъсявате времето, през което имотът Ви ще бъде сред обявите. Както знаете е много важно първото впечатление, а именно това, което ще остави вашият дом в потенциалните наематели. Наемайки фирма за професионално почистване, Вие спестявате много време и можете да се съсредоточите върху другите си задачи. Много по-верятно жилището да предизвика интерес е когато изглежда чисто.

Има случаи когато тепърва ще го отдавате под наем (правили сте основен / лек козметичен ремонт или жилището е чисто ново), новите мебели, конструкции, стъклопакети и красивите дизайни ще бледнеят, ако са потънали във финни прахови частици или дребни или едри остатъци от ремонти. Затова не бива да се оставя без да се почисти безупречно всичко. С тази цел ние предлагаме услугата "Основно почистване след строителство и ремонт на домове". Следите от бои, строителни материали, мазилки, лепенки и други характерни за след ремонт, не само са ни познати, но и сме в състояние да Ви помогнем за отличното им почистване.

Ако обаче имотът Ви е бил отдаден под наем до момента, но се налага да си смените наемателите, то не по-малко се нуждате от почистващи услуги. Би следвало при смяната на наемателите Ви, жилището да бъде в същия вид, в какъвто сте го издали от самото начало. Дори и така да е, това не означава, че нямате нужда от дълбоко почистване на подовете, меката мебел, леглата, матраците, мивките, банята, тоалетната и всичко, което дава гаранция за безопасна среда на живот. В такъв случай може да се възползвате от услугите ни "Основно почистване на домове", "Почистване със система Rainbow" или "Пране на мека мебел и меки подови настилки". В зависимост от нуждата и замърсяванията, Вие може да получите безплатен съвет от наш колега за най-адекватните стъпки във Вашия случай, след което решението за набора от услуги, които искате да ползвате, си е изцяло Ваше. Така си гарантирате още по-безупречен и привлекателен вид. Спестявате излишното инвестиране в нова мека мебел, матраци, килими, мокети, а също и времето, през което може да се концентрирате върху други важни неща от ежедневието си.

В заключение можем да кажем, че преди да отдадете жилището си под наем би трябвало да сте убедени за доброто му и чисто състояние. Това ще Ви осигури определено спокойствие, че в най- кратък срок, то ще бъде наето и това от своя страна ще е източник на едни добри месечни финансови постъпления в бюджета Ви. Какво по-хубаво от това домът Ви да заблести и да стане като нов. Реално спестявате време, пари и си решавате лесно въпроса. Като фирма за почистване, ние от Sunny Company обръщаме внимание на всеки детайл, така, че да няма нещо пропуснато. Имаме опит и знаем кое и как да се направи по-най добрия начин. Когато се обърнете към професионалисти, Вие си гарантирате по-добри резултати. Почистващите фирми, държащи на своето име ползват професионални почистващи машини, професионални пособия, професионални препарати и др., които спомагат за по-качествено почистване на дома. Постигат се по-добри, трайни резултати и най-хубавото е, че Вие сте само наблюдател в процеса.

Сподели

Последни новини

13.01.2018

Защо е важно да почистваме матраците си ?

В тази статия ще Ви запознаем защо е важно да обръщате повече внимание на почистването на матраците си.

Абонирайте се за нашия newsletter