Машинно почистване на подови настилки

Поддържането на изрядна хигиена на меките и твърди подови настилки е от първостепенна важност както за частни домове, така и за търговски и бизнес пространства - офиси, магазини, кабинети, кантори, производствени помещения и т.н.

Често хигиенизирането с обикновена прахосмукачка или моп се оказва недостатъчно ефективно - резултатите от него са подходящи за ежедневието, но са значително по-любителски и по-краткотрайни. В зависимост от интензитета на използване и степента на замърсяване, различните видове помещения имат по-честа или по-рядка нужда от машинно почистване на подовете си.

Машинното почистване на подове представлява използване на комплект от няколко  различни професионални машини за почистване с цел пълна и дълбока хигиенизация на всеки вид настилка - от мраморния под до луксозния килим. Според спецификите на вашето помещение, нашият екип ще използва комбинация от различни приспособления и техники за  включващи:

  • Еднодискови машини
  • Подопочистващи автомати с разнообразни приставки, четки и падове
  • Различни професионални препарати за хигиенизиране на подови настилки
  • Професионална прахосмукачка за дълбоко изсмукване на фините замърсявания

Резултатът ще бъде една съвършено чиста и напълно суха настилка, подсигуряваща здравословна среда на пребиваване, както за вашето семейство, така и за вашите посетители, клиенти, служители и бизнес партньори.

Почистващата услуга за машинно почистване на подове, предлагана от фирма Sunny Company, е изцяло персонализирана и съобразена с нуждите на вашето пространство. При първоначалния разговор с екипа ни ще имате възможност да обсъдите подробности като вида, размера, спецификите и нуждите на вашата настилка, а нашият екип от опитни професионалисти ще определи как би следвало да се процедира според индивидуалните ви насоки.

Целта на машинното почистване на подове е да бъде не само високо ефективно, а и напълно безопасно за вашия под. Неправилният подбор на техники и препарати би могъл да увреди настилките в различна степен - от незначителни промени в цвета и вида, до напълно унищожаване на по-чувствителните материи. За да избегнете това, винаги е препоръчително да не оставяте машинното почистване в ръцете на хора със съмнителен опит или да се опитвате да се самообразовате за кратък период от време. Използването на услугите на фирма Sunny Company гарантира съвършенство на крайния резултат, комбинирано с нулев риск от неправилно третиране на меките и твърди подови настилки.

За да разберете повече детайли за различните ни услуги свързани с професионално машинно почистване на подове в София, използвайте линковете към тях, предоставени по-долу.

Абонирайте се за нашия newsletter