Машинно почистване на меки подови настилки

Едва ли бихте се учудили, ако Ви кажем, че меките подови настилки задържат в себе си повече прах и болестотворни микроорганизми, отколкото всяка една друга част на Вашия дом, офис и т.н. Непрофесионалните прахосмукачки, използвани за почистване на мокетите и килимите, било то и ежедневно, не са в състояние да отстранят дълбоките и упорити наслагвания в тъканите.

Именно затова ние Ви предлагаме почистващата услуга за машинно почистване на мокети, килими и други меки подови настилки. Тя е насочена към тези от Вас, които правят отчетлива разлика между „приемливо“ и „съвършено“, що се касае до хигиената, и съвсем подчертано предпочитат да заложат на второто. Нашите машини от най-ново поколение ще задоволят перфекционизма дори и на най-взискателните сред нашите клиенти.

Какво представлява услугата за за машинно почистване на мокети, килими и други меки подови настилки?

Машинното почистване на мокети и други меки подови настилки, предлагано от фирма Sunny Company, представлява процес на дълбоко хигиенизиране със специализирана професионална прахосмукачка, която изсмуква в дълбочина прахта и замърсяванията. В резултат, Вие можете да се насладите на:

  • Пълно неутрализиране на алергенния фон, поддържан при непрофесионалното почистване на килимите Ви;
  • Стопроцентово премахване на наслагванията от микроби, бактерии и различни болестотворни микроорганизми, пребиваващи в недобре поддържаните меки подови настилки;
  • Безкомпромисно отстраняване на наслагвания от прах и фини прахови частици, невидими за човешкото око, с помощта на нашите професионални машини за хигиенизиране на подове;
  • Ефективно премахване на упорити замърсявания - от големи нечистотии, до дълбоки наслагвания, за които дори не подозирате.

За по-пълен и дълготраен ефект на хигиенизиране на жизненото Ви пространство препоръчваме да комбинирате услугата за почистване на мокета с услугата за пране на килими и мокети, които често предлагаме в комбинация.

Какви са предимствата на машинното почистване на мокети, килими и други меки подови настилки?

Освен с няколкото нива на безкомпромисна хигиена, непостижими за обикновената прахосмукачка, професионалното машинно почистване на мокета притежава още някои ценни предимства, като например:

  • Безопасност на тъканите. Притежателите на меки подови настилки знаят, че те са доста чувствителни и капризни, що се отнася до дълбоко хигиенизиране. Понякога един любителски опит за пране или измиване на килима с неподходящ препарат може да завърши по доста неприятни начини. Нашите професионални машини гарантират перфектната комбинация между висока ефективност и пълна безопасност.
  • Пестене на време и усилия. В днешния забързан свят това далеч не е маловажно предимство. Дълбокото хигиенизиране на мокета или килима у дома и офиса може да Ви коства и цял ден, ако сте неподготвени и необиграни в процеса. Ние Ви предлагаме да използвате този почиввен ден по по-приятен начин, докато ни оставите да поемем това задължение вместо Вас.
  • Дълготраен ефект. Когато хигиенизирането е извършено качествено и професионално, резултатите от него са видими и валидни за по-дълъг период от време. Едно машинно почистване на меката подова настилка може да Ви гарантира здравословна среда на живот от един до няколко месеца, в зависимост от начина на експлоатация на настилките. Разбира се, през това време трябва да продължавате да поддържате килимите си с помощта на непрофесионална прахосмукачка.

За да заявите услугата за машинно почистване на мокет, килим или друг вид мека подова настилка, изпратите запитване до нашия екип, използвайки бутона по-долу. Ние сме насреща и на посочените в секция „Контакти“ координати, където можем да обсъдим всички Ваши запитвания относно почистващата ни услуга - цената, специалните Ви изисквания, конкретните ви нужди и т.н.

Сподели

Абонирайте се за нашия newsletter