Машинно почистване на твърди подови настилки

Почистващата услуга "Машинно почистване на твърди подови настилки", предоставена от фирма Sunny Company, е един качествено нов начин да превърнете дома, офиса или обекта си в блестящо приветливо и здравословно пространство за пребиваване.

Почистването на мраморен под, плочки, мозайка, гранитогрес, клинкер и др. далеч не е задача, с която всеки има силите и компетенциите да се справи сам. Именно за да спестите време, усилия и евентуални щети, вие можете да разчитате на нашите професионални услуги и да се възползвате от гаранцията за качество, която ще получите срещу доверието си.

За кого е подходяща услугата машинно почистване на твърди подови настилки ?

На практика, услугата ни за машинно хигиенизиране на мраморен подплочки и други видове твърди подови настилки е подходяща за всеки един от вас, който цени съвършенството, когато става въпрос за хигиена. Част от нашите редовни, доволни клиенти, включва:

  • Собственици и наематели на апартаменти, къщи и вили. Нашите услуги са подходящи преди отдаване под наем, при завършване на периода на наемане, както и през цялото време на пребиваване в жилището. Особено  необходимо е да се предприеме такъв вид хигиенизиране преди раждането на бебе, при отглеждане на различни видове домашни любимци, при остатъчни замърсявания след ремонт, при захабяване на подовата настилка.
  • Собственици и наематели на търговски площи. Малките и големи магазини с твърди подови настилки често претърпяват силно замърсяване, особено през есенно-зимния период. Машинното почистване в този случай е задължително. Търговските центрове и магазините поради големия поток от хора имат нужда от постоянна и регулярна поддръжка на подовите настилки, за да изглеждат в безупречен и бляскав вид.
  • Собственици и наематели на офис пространства. Независимо дали става въпрос за малки, или големи корпоративни пространства, за бизнес сгради или за т.нар. "споделени офиси", тази почистваща услуга  е едно великолепно допълване към услугата за абонаментно почистване на офиси.
  • Медицински и дентални кабинети, фризьорски и козметични салони и др., в които хигиената не е лукс, а първостепенна необходимост. Имайки предвид характера на дейността, често в тези пространства машинното почистване на подовете се препоръчва значително по-често от стандартното. Това показва не само висок професионализъм, а и грижа за здравето на вашите клиенти и пациенти.

Какво включва услугата за машинно почистване на твърди  подови настилки ?

Машинното почистване на твърди подови настилки представлява използване на комплект от няколко различни професионални техники и специализирани машини, с цел пълна и дълбока хигиенизация. Според спецификите на вашето помещение, нашият екип ще използва комбинация от различни приспособления, техники и препарати за безкомпромисно хигиенизиране, включващи:

  • Еднодискови машини
  • Подопочистващи автомати с разнообразни четки и падове
  • Различни професионални препарати за хигиенизиране в зависимост от подовата настилка
  • Професионална прахосмукачка за дълбоко изсмукване на фините замърсявания

В резултат на машинното почистване, наслоените нечистоти се премахват в дълбочина. По този начин те придобиват искрящ и представителен вид като същевременно средата се изчиства от потенциални алергени, фини прахови частици и бактерии.

За да заявите услугата за машинно почистване на твърди подови настилки, изпратете запитване до нашия екип, използвайки бутона по-долу. Ние сме насреща и на посочените в секция "Контакти" координати, където можем да обсъдим всички ваши запитвания относно услугата ни - цената, специалните ви изисквания, конкретните ви нужди и т.н.

Сподели

Абонирайте се за нашия newsletter