Почистване на домове

Почистването на дома често е задача, с която невинаги можете или бихте искали да се справяте сами. Ние от фирма за почистване Sunny Company знаем това по-добре от всички и затова създадохме комплекс от разнообразни  и качествени услуги, които да посрещнат нуждите Ви възможно най-успешно. Ние вярваме, че професионалното хигиенизиране е работа за професионалисти, затова събрахме и обучихме екип, чийто стандарт и качество на работа ще надминат очакванията Ви.

Какво включват услугите за професионално почистване на домове на Sunny Company ?

Краткият отговор е - всичко. Услугите на фирма за почистване Sunny Company включват пълно професионално хигиенно обслужване на леко, средно или силно замърсени домове и битови помещения. Ние няма да си позволим да пропуснем нито един важен детайл, започвайки - от терасата, первазите и прозорците, за да стигнем до стаите, коридорите, осветителните тела, шкафовете, подовете и др. Заемайки се с привеждането на жилището в изряден вид, ние ще обърнем също така специално внимание на всички характерни и традиционно проблемни зони - кухненския бокс и прилежащите към  него уреди, фаянса и цялото обзавеждане на банята, дограмата и щорите.

Ще изслушаме всички Ваши съвети, насоки, препоръки и предпочитания, в случай, че имате такива. Нашите служители са достатъчно опитни, за да се справят и сами във всяка ситуация, но и достатъчно отзивчиви и възприемчиви, така, че да последват Вашите насоки, когато се касае за собственото Ви жилище.

Възможно най-подробна информация за дейностите и услугите, включени  в различните видове пакети, можете да намерите като кликнете върху желаната от Вас услуга по-долу.

Какви уреди, препарати и методи за професионално почистване на дома Ви използваме ?

Хигиенизирането, измиването, дезинфекцията и полирането задължително се извършват с професионална техника, висококачествени препарати и доказано ефективни уреди. Според степента на замърсяването и спецификата на индивидуалния случай, нашият екип прилага комбинация от ръчно и машинно професионално почистване. Методите ни винаги са събразени  с вашето жилище и неговите нужди. Ние избираме начина на действие така, че да постигнем оптимални резултати и нулеви щети.

Резултатът от добрата материална обезпеченост и професионализма на екипа ни е един - чист, свеж, сияещ апартамент или къща, за който винаги сте мечтали.

Кога можете да потърсите нашите услуги за почистване на дома ?

Независимо дали имате нъжда от еднократно и основно професионално почистване, или пък от регулярня поддръжка на хигиената в жилището си, ние сме насреща, за да направим най-доброто за Вас.

Има много ситуации, в които наемането на фирма се оказва най-адекватният избор за вашия апартамент, къща, вила и т.н. Различните видове услуги, които предлагаме включват:

  • Еднократно основно почистване на жилището
  • Пълно професионално хигиенизиране след строителство и ремонт
  • Абонаментна поддръжка на чистотата в дома


Клиентите, които са ползвали услугите на фирма Sunny Company, ни се доверяват отново и отново всеки път, когато имат нужда от надежден помощник и безупречен краен резултат.

За повече информация, можете да разгледате подробности за различните видове услуги на фирма за почистване Sunny Company, както и да се свържете с нас относно цена или други въпроси в секция "Контакти" координати.

Абонирайте се за нашия newsletter