Абонаментно почистване на домове

Какво представлява "Абонаментно почистване на домове" ?

Абонаментното почистване на домове е услуга, съсредоточена към клиенти, които биха желали домът им да бъде в идеален и безупречен вид. Ползвали сте услугата ни "Основно почистване на домове", но искате след това домът Ви да си запази този вид ? Абонаментно почистване на домове е именно за Вас. Целта на абонаментното почистване е да се поддържа блестящ вид на дома Ви. Все повече не Ви остава време да почистите или просто искате да Ви отменим в това и да се отдадете на заслужена почивка ? Знаете, че е жизнено важно за Вас и вашите близки да живеете в по-чиста, здравословна среда на живот. Това е лесно постижимо, ако се доверите да ползвате нашите професионални почистващи услуги.

Услугата за абонаментно почистване може да бъде на различен период от време. Посещенията могат да бъдат, всяка седмица, два пъти месечно, веднъж месечно и др. Договорката за посещенията е в замисимост от нуждите на всеки клиент. Когато изберете тази услуга наш служител ще посети Вашия дом и детайлно ще обсъдите какви нужди имате, какво бихте желали да се включва в почистването, каква ще бъде периодичността на почистването и др. Услугата е изцяло индивидуална и е съобразена с Вашите изисквания.

Нашата основна цел е клиентите ни да бъдат доволни и да спечелим тяхното доверие. Именно с доверието ние свързваме приятелството, защото нашите клиенти са и наши приятели. Ние държим на откритите, коректни и лоялни отношения.

Сподели

Абонирайте се за нашия newsletter