Абонаментно почистване на домове

Абонаментното почистване на домове е услуга, създадена да отговаря на нуждите на клиенти, които искат жилището им да бъде в идеален и безупречен вид по всяко време.

Ежедневните домакински задължения, съчетани с професионалните ангажименти, старанието да отделяме повече пълноценно време за семейството  си и все пак да успяваме да си почиваме, нерядко ни лишават от възможността да поддържаме жилището си в изряден вид. Колкото и да се стараем, дейности като съвършено хигиенизиране на прозорците, щорите, санитарния фаянс, фугите и други важни детайли в дома рядко могат да бъдат извършвани стриктно и редовно, без това да ограби от времето за по-приятни занимания.

Именно това време искаме да Ви осигурим ние от Sunny Company, предлагайки незаменимата си услуга за абонаментно почистване на апартаменти, къщи, вили и други жилищни помещения. Целта на абонаментното почистване е да се поддържат здравословната хигиенна  среда и блестящият вид на дома, без това да Ви лишава от Вашата заслужена почивка. 

Абонаментното почистване е едно съвършено продължение на нашата услуга "Основно почистване на домове", което ще улесни поддръжката на първоначално постигнатия перфектен вид на жилището Ви. То не само ще Ви спести време и усилия, а ще подсигури така жизнено важната за Вас и Вашите близки по-чиста, свежа и здравословна домашна обстановка.

Какво включва нашата услуга за абонаментно почистване на дома ?

Отговорът е прост - това, от което имате нужда. Ние от Sunny Company сме наясно, че всяко жилище и всеки клиент имат своите специфични изисквания, желания и потребности. Ние уважаваме тази индивидуалност и нашата цел е да предложим услуга, максимално полезна и пригодена спрямо всички тези специфики. Затова когато се обърнете към нас, ние ще обсъдим с Вас всички подробности, включително и това какво желаете да включва нашата услуга. Ние сме насреща, за да извършваме периодично всяка една дейност, включена в услугата ни "Основно почистване на домове". Останалото зависи от Вас.

Каква е честотата на посещения при абонаментното почистване на дома ?

Честотата на посещенията, както и включените дейности, определяте Вие. Нашите предложения са гъвкави и могат да бъдат включени в услугата за абонамент на жилището, могат да бъдат в различни периоди от време - всяка седмица, два пъти месечно, веднъж месечно и т.н. Ние вярваме, че когато става въпрос за дългосрочни отношения, свързани с Вашия собствен дом, логично е правилата да се определят от Вас. От нас можете да очаквате стриктното им спазване, придружено с разбиране, уважение и висок професионализъм.

Основната цел на услугата "Абонаметно почистване на домове" е клиентите ни да бъдат спокойни и удовлетворени, а домашната им среда безупречна. В дългосрочните отношения за нас е важно доверието и приятелството на клиента; откритите, коректни и лоялни отношения. Именно затова когато се свържете с нас, ние ще Ви помолим да ни разкажете повече за това какви нужди и очаквания имате, за да можем заедно да изготвим най-подходящия план за действие.

За целта можете  да изпратите запитване, както и да се свържете с нас на посочените в секция "Контакти" координати.

 

Сподели

Абонирайте се за нашия newsletter