Основно почистване след ремонт на домове

Малките, средни или големи ремонтни дейности обикновено са нож с две остриета, що се отнася до Вас и Вашия дом. От една страна, подобренията несъмнено носят приятна промяна и повишават комфорта и качеството на живот, но от друга страна почистването след ремонт не е никак лесна задача. Тук не говорим само за професионалното почистване на мебелите, което вероятно ще се наложи.

Различните видове ремонтни дейности понякога могат да нанесат доста поражения върху подовите настилки, фугите или дограмата на вашето жилище. Отстраняването на тези поражения рядко е невъзможно, но често се налага професионална намеса. Именно затова екипът на Sunny Company решава да предостави на клиентите си услугата за основно почистване след ремонт на Вашия дом.

Какво включва основното почистване след ремонт ?

Услугата "Основно почистване след строителство и ремонт" на Sunny Company до голяма степен се припокрива с услугата "Основно почистване на домове". Разликата се изразява в допълнителните, специфични дейности, които извършваме. Целта е освен стандартното основно хигиенизиране, да бъдат отстранени и всички замърсявания от строителни материали като бои, лакове, замазки, фугиращи смеси, лепила, лепенки, мазилки, фин прах и др.

Дейностите, които може да включва едно почистване след строителство, са разнообразни и гъвкави. Те ще бъдат внимателно съобразени с Вашите индивидуални нужди и със ситуацията в жилището Ви. Екипите ни ще обърнат нужното внимание на подчертано проблемните зони, които са различни както според дома, така и според спецификата на ремонта, след който се налага намесата. 

Част от специализираните дейности, които включва нашето почистване след ремонт, са:

  • Почистване на плочки и почистване на гранитогрес след ремонт. Целта е изцяло да се премахнат нежеланите наслагвания от бои, мазилки, фугиращи смеси и други субстанции, които не подлежат на обработка със стандартни почистващи препарати;
  • Почистване на ламинат, паркет след ремонт. Ламинатът третираме по-специално от плочките и гранитогреса с оглед на по-силната му чувствителност към различните почистващи препарати;
  • Почистване на фуги след  ремонт. То включва професионално премахване на задържаните във фугите фин прах или други замърсители, нарушаващи цвета и хигиената им;
  • Почистване на дограма и прозорци след ремонт. То има за цел да върне блясъка им без да нарани повърхността, без значение колко силно замърсени са били от строителните и ремонтни дейности;
  • Почистване на мозайка след ремонт. Мозайката изисква по-фини, прецизирани и ефективни методи, с които човек рядко разполага в домашни условия и трудно би приложил без професионална подготовка.

Цялостното почистване след ремонт се осъществява с помощта на професионални почистващи препарати, които са специализирани в премахването на нежеланите остатъци след строителство. Те са достатъчно ефективни, така че да върнат на жилището желания блясък и достатъчно безопасни, така че да не навредят на Вашите стени, подови настилки, мебели и уреди.

За всякакви въпроси, консултации, цени или записване на час за почистване след ремонт, можете да изпратите запитване, както и да се свържете с нас на посочените в секция "Контакти" координати.

Сподели

Абонирайте се за нашия newsletter