Почистване на жилищни входове

Професионално почистване на жилищни входове и комплекси

Качественото почистване на входове и етажна собственост е не по-маловажно от хигиената вътре в самите ви домове. Често силните замърсявания или просто непрофесионалният подход към хигиенизирането на входовете може да доведе не само до естетически неугледен вид на вътрешността на кооперацията, но и до развитието на силно нездравословна среда на живот, която лесно преминава прага на входната врата и трайно се настанява в частните жилища. Колкото и старателно да хигиенизирате собствения си дом, ако в непосредствена близост до него са видими резултатите от нехайната поддръжка на стълбището  например, това неизменно започва да ви касае и непосредствено.

Почистващата услуга на фирма за професионално почистване Sunny Company за еднократно или абонаментно почистване на входове има за цел да гарантира здравословната среда на живот на хората, обитаващи жилищни кооперации в София по един прилягащ на нашия професионализъм начин. Ето и накратко всичко, което трябва да знаете за нашата почистваща услуга за хигиенизиране на кооперации.

Вие можете да изберете еднократно или абонаментно почистване на входове.
Екипът ни е насреща, както когато искате да подсигурите еднократна професионална хигиенизация на силно замърсени общи части, така и когато имате за цел да поддържате постоянна искряща чистота във вашата кооперация. Графикът за абонаментното хигиенизиране на входове ще бъде изработен съобразено с вашите нужди и индивидуалните изисквания. Готови сме да привеждаме общите ви части в съвършено състояние, веднъж седмично, два пъти месечно, веднъж месечно - практиката ни учи да бъдем достатъчно гъвкави, така че да откликнем на разнообразните специфики на отделните пространства.

Почистващата услуга за еднократно или абонаментно почистване на входове включва:

  • Измитане на твърди подови настилки (площадки и стълбища)
  • Хигиенизиране, измиване и дезинфекция на твърди подови настилки (площадки и стълбища)
  • Пълно хигиенизиране на асансьор
  • Отстраняване на паяжини и замърсявания от стени и тавани
  • Хигиенизиране, измиване и дезинфекция на парапети и входна врата
  • Измитане на прилежащи площи пред входната врата
  • Почистване, измиване и дезинфекция на стъкла (веднъж годишно или по-често при предварителна уговорка)

Всички свои предпочитания за включване или изключване на отделни дейности, свързани с почистването на входове, можете свободно да споделите по време на предварителния оглед. Ние ще се съобразим с тях и ще отразим наличието или отсъствието им, когато изготвяме персонализираната си оферта за вас.

За да заявите услугата за еднократно или абонаментно почистване на входове, изпратете запитване до нашия екип, като ни потърсите на посочените в секция "Контакти" координати. В разговор можем да обсъдим с вас всички подробности относно услугата ни  - цени, специалните ви изисквания, конкретните ви нужди и т.н.

Абонирайте се за нашия newsletter