Почистване на офиси

Чистото, уютно и добре поддържано корпоративно пространство е както огромен плюс за имиджа и реномето на компанията, така и предпоставка за по-здравословна и приятна среда за нейните служители.

Хигиенизирането на офиси все по-често се доверява на професионалисти, защото опитът на повечето работодатели бързо ги учи, че то не е толкова лесна задача, колкото може би изглежда на пръв поглед. Корпоративните пространства често са събирателна точка за голям брой служители, което е предпоставка за тяхното бързо замърсяване и амортизиране. Подовете, прозорците, мебелите и специализираните уреди имат нужда от постоянна поддръжка и освежаване, за да изглеждат добре и да функционират правилно. Така една инвестиция в професионално почистване се изплаща във времето, спестявайки редица по-сериозни разходи за освежителни ремонти и подмяна на техника.

Именно за да посрещне тези важни корпоративни нужди, екипът на Sunny Company разработи пакет от разнообразни услуги, свързани с почистването на офиси в София. Нашите екипи са насреща, за да подсигурят идеалния блясък на работното място, извършвайки редица специфични дейности с помощта на професионални уреди и препарати.

В зависимост от нуждите и ситуацията си, Вие можете да изберете между различните ни почистващи услуги. Част от случаите, в които можем да Ви бъдем полезни, включват:

  • Основно почистване на офиси, независимо от степента на замърсяване. Тази услуга е особено необходима при нанасяне в ново работно място  или планирано напускане на старото.
  • Почистване след строителство и ремонт, включващо професионално отстраняване  на някои типични за строителния процес субстанции и замърсявания.
  • Абонаментно почистване на офиси по график, съобразен с Вашите нужди и изисквания.
  • Ежедневно почистване на офиси и корпоративни пространства за постигане на оптимални резултати и редуциране на нуждата от по-чести основни почиствания.

Подробности за всяка една от предлаганите услуги можете да прочетете в подробните им описания, налични в категориите по-долу. В допълнение, можете да се свържете с консултант от екипа ни на посочените в секция "Контакти" координати, за да научите всички подробности за нашите практики при почистване на офиси в София. Ще се радваме да споделите с нас нуждите и вижданията си, да ни зададете въпросите си и да ни позволите да Ви помогнем да изберете най-доброто за Вашата бизнес среда.

 

Абонирайте се за нашия newsletter