Абонаментно почистване на офиси

Основното почистване на офиса е важно и трудоемко, но с не по-малко значение е процесът по постоянното поддържане на корпоративното пространство в изряден вид. Запазването на постигнатия резултат след щателно хигиенизиране невинаги е по силите на непрофесионалисти, особено когато те имат редица други задължения, за които трябва да мислят и да се грижат.

Практиката периодичното почистване на офиса да се превръща в задължение на служителите или на други странични лица, на които липсва нужният опит, има редица недостатъци. Тя води не само до незадоволителен краен резултат, но и отнема от ценното време на екипа, което може да бъде вложено в по-смислени за Вашия бизнес задачи и задължения.

Именно за да подсигури перфектния блясък на работното място по всяко време на месеца и годината, екипът на фирма Sunny Company Ви предлага гъвкавата си услуга абонаментно почистване на офиси в София. Тя има за цел да се пригоди към конкретните Ви нужди и да Ви предложи индивидуален набор от услуги, отговарящи на нуждите и изискванията Ви.

Какво включва услугата за абонаментно почистване на офиси ?

Абонаментното хигиенизиране на офиси в София е услуга, създадена с грижа и уважение към индивидуалните нужди на всяко отделно корпоративно пространство. Нашият екип има нужния опит, за да знае, че безценното за един е безполезно за друг. Затова ние нямаме за цел да Ви задължаваме да ползвате ненужни за Вас услуги, а напротив - искаме да се пригодим към Вашите потребности, за да бъдете максимално удовлетворени.

За да постигнем това, наборът от услуги, които може да включва абонаментът на офиса, е гъвкав и променлив. Той може да бъде обсъден с Вас, след като наш служител посети Ви посети лично. Той ще се ориентира в средата, ще направи оглед, ще изслуша Вашите изисквания и ще Ви помогне с консултация по всички належащи въпроси и специфики на пространството. По време на това първо посещение детайлно ще бъдат обсъдени Вашите нужди, какво бихте желали да включва абонаментът.

Колко често се извършва абонаментното почистване ? 

Честотата на посещенията, също както и наборът от дейности, които са включени ще бъдат изцяло съобразени с Вашите нужди и желания. Абонаментното почистване на офиси представлява периодична поддръжка на хигиената в корпоративното пространство, която може да се извършва всяка седмица, два пъти месечно, веднъж месечно, по-рядко или по-често. Целта ни е да предоставим опция, различна както от основното почистване на офиса, така и от ежедневното му почистване. За да може комбинацията от тях да гарантира здравословната среда и изрядната хигиена в офисното Ви пространство по всяко време на деня, седмицата, годината.

За да заявите услугата, изпратете запитване до нашия екип като използвате бутона по-долу. Ние сме насреща и на посочените в секция "Контакти" координати, където можем да обсъдим всички запитвания относно - цената, специалните ви изисквания, конкретните Ви нужди и т.н.

Сподели

Абонирайте се за нашия newsletter