Ежедневно почистване

Ежедневното почистване на офиса и корпоративната среда е преди всичко признак на уважение - към собствения имидж, към служителите и към клиентите. Приветливият, свеж и спретнат външен вид на работното място винаги оставя приятно впечатление и е един от основните фактори за поддържане на отличния публичен образ на вашата компания.

Услугата "Ежедневно почистване на офиси" на Sunny Company има за цел да повиши качеството на вашата корпоративна среда, като подсигури на всички присъстващи в нея едно здравословно пребиваване. Непрекъснатият човекопоток в големите офиси е предпоставка за множество замърсявания, разнасяне на бактерии и неприемливи условия на труд. Това са фактори, които могат да бъдат неутрализирани само и единствено чрез системно съвестно хигиенизиране.

Разликата между професионалното и непрофесионалното  почистване е видима дори с просто и невъоръжено око. Обикновено компаниите, които избират да се доверят на професионалисти, се радват на значително по-добри и видими крайни резултати. Инвестицията в наемане на професионална фирма почистване се възвръща многократно - първо защото персоналът не губи ценно време в неприсъщи за него задължения и второ - защото се подобрява клиентското изживяване на посетителите.

За кого е подходяща услугата "Ежедневно почистване на офиси" ?

От нашата услуга "Ежедневно почистване" се възползват редица най-различни клиенти. Общото между тях са отговорността, перфекционизмът, грижата за персонала и крайния клиент. Част от обектите, които обикновено имат нужда от постоянна поддръжка, са:

  • Корпоративни, фирмени офиси и сгради с голям човекопоток
  • Офиси на банки, куриерски фирми, мобилни оператори, застрахователни компании и други бизнес учреждения с множество клонове, през които дневно минават стотици клиенти
  • Частни адвокатски, нотариални или счетоводни кантори, консултантски помещения, които държат на изрядната хигиена на работното място
  • Фризьорски и козметични салони, лекарски, зъболекарски кабинети, частни клиники и други помещения, за които професионалното всекидневното хигиенизиране не е просто лукс, а по-скоро задължителна необходимост

Какво включва услугата "Ежедневно почистване на офиси" ?

Практиката на Sunny Company е тясно обвързана с клиентските изисквания. Ние предлагаме широк набор от дейности, свързани с  почистване на офиси в София, като същевременно сме гъвкави и сме готови да ви предоставим точно това, от което имате нужда. Част от услугите, които можем да извършваме всекидневно, за да поддържаме вашето корпоративно пространство в блестящ вид, са:

  • Ежедневно почистване на подовите настилки с подходящи професионални препарати и пособия
  • Ежедневно отстраняване на прах и други дребни замърсявания от повърхностите
  • Ежедневна грижа за хигиената и добрия външен вид на вашето офис оборудване и мебели
  • Ежедневно хигиенизиране на санитарните помещения

Като наши клиенти, вие можете винаги да коментирате с нас дейностите, които искате да включим или изключим от този списък. Нашата цел е да ви предоставим именно това, от което имате нужда без да ви обвързваме с нежелани или излишни почистващи услуги от наша страна.

За да заявите услугата, изпратете запитване  до нашия екип като използвате бутона по-долу. Ние сме насреща и на посочените в секция "Контакти" координати, където можем да обсъдим всички ваши въпроси относно услугата ни за ежедневно почистване на офис в София - цена, специални изисквания, конкретните ви нужди и т.н.

Сподели

Абонирайте се за нашия newsletter