Основно почистване след ремонт на офиси

Основното почистване на офис след строителство и ремонт е изключително сложна задача, ако не бъде оставена в ръцете на професионалисти, които имат знанията и опита, необходими да се справят правилно с нея.

Ремонтните дейности оставят след себе си следи, които изискват специфични техники за отстраняване, така че да не бъдат увредени повърхностите. Често подовите настилки, стените, фугите, дограмата, стъклата и прозорците, както и други части от Вашия офис са пряко застрашени, в случай, че за тях не бъдат положени специални грижи след приключването на строителството. В този случаи инвестицията в професионално почистване е една гаранция, че ще си спестите други,  непредвидени и много по-големи разходи, които биха могли да възникнат при повреда на различните засегнати повърхности.

Именно затова екипът на фирма Sunny Company разработи специална услуга, която да гарантира бързото, успешно и безопасно привеждане на офиса в изряден вид след подобрителни дейности, извършени в него. Основното хигиенизиране след строителство и ремонт до голяма степен припокрива дейностите, включени в услугата "Основно почистване на офиси", като обаче ги допълва и усъвършенства по най-адекватния начин.

Целта е освен основно почистване, което смятаме за задължително, да се извършат и някои допълнителни почистващи дейности по премахването на замърсявания от строителни материали, бои, лакове, замазки, фугиращи смеси, лепила, лепенки, мазилки, фин прах и др. За основното почистване на офиса след ремонт се използват специализирани препарати, машини и инструменти, които са достатъчно ефективни, за да премахнат строителните остатъци, но и достатъчно качествени и екологично чисти, така че да не навредят на повърхностите по време на процеса. 

Услугата за основно почистване на офиса след строителство и ремонт в София е гъвкава и изцяло съобразена с нуждите на Вашето корпоративно пространство. Част от услугите, които тя може да включи, са:

  • Под и подови настилки след ремонт. То включва хигиенизиране на теракот, ламинат, гранитогрес, мозайка, килими и др.
  • Отстраняване на замърсявания по фуги.
  • Дограми и прозорци. 
  • Хигиенизиране на важни детайли като осветителни тела, контакти, контактни ключове, врати, каси на вратите и т.н.
  • Почистване на мебели и офис оборудване след ремонт

За да заявите услугата, изпратете запитване до нашия екип като използвате бутона по-долу. Ние сме насреща и на посочените в секция "Контакти" координати, където можем всички Ваши запитвания относно услугата ни за основно почистване на офиса след строителство и ремонт - цена, специални изисквания, конкретните Ви нужди и т.н.

Сподели

Абонирайте се за нашия newsletter