Абонаметно почистване на стъкла

Една от най-търсените и атрактивни услуги на Sunny Company към момента несъмнено е нашето "Абонаментно почистване на стъкла" в София. Ние създадохме това предложение специално за тези от вас, които желаят да поддържат витрините си в изряден външен вид по всяко време на годината. Услугата е приложима и най-полезна за собствениците и ползвателите на търговски помещения с големи външни витрини.

Абонаментното почистване на стъкла е задължителна част от дългосрочната търговска стратегия, както на малкия семеен бизнес, така и на големите търговски вериги и доставчици на различни видове услуги. Безупречният блясък на витрините неизменно прави добро впечатление на минувачите и клиентите, с което се покачва реномето на вашия бранд и се поддържат високите стандарти, които гарантират добри печалби. Именно затова обръщайки се към фирма за професионално абонаментно почистване на стъкла е една от най-смислените инвестиции в имиджа на вашия бранд или компания. Хигиеничният, спретнат и безупречен външен вид на стъклата ще подсигури на продуктите ви облика, който те заслужават да имат.

Какво включва "Абонаментно почистване на стъкла и витрини" ? 

Абонаментното измиване на стъкла далеч не се изчерпва с баналното изтъркване на стъклените повърхности с вода и препарат. С грижа и уважение към очакванията на клиентите ни, ние се стараем да предложим да предлагаме комплексна услуга, която да надмине очакванията ви. Тя включва:

  • Вътрешно хигиенизиране, измиване и дезинфекция на витрини;
  • Външно хигиенизиране, измиване и дезинфекция на витрини;
  • Почистване, измиване и дезинфекция на дограми и профили;

Към услугата "Абонаментно почистване на стъкла" можете да добавите различни допълнителни опции като измиване и дезинфекция на щори, сенници, козирки, табели и т.н.

Компонентите, честотата и всички останали подробности се договарят в зависимост от изискванията и нуждите на клиента. Като хора с опит в този бизнес, ние знаем, че всеки обект има своите специфики и сме повече от склонни да се съобразим с всички тях. Вие няма да сте длъжни да заплащате за услуга, от която нямате нужда, нито ще трябва да се примирявате с каквито и да било пропуски и липси.

За да заявите услугата за абонаментно почистване на витрини и прозорци, изпратете запитване до нашия екип чрез бутона по-долу. Ние сме насреща и на посочените в секция "Контакти" координати, където можем да обсъдим всички ваши запитвания относно цената, специалните ви изисквания, конкретните ви нужди и т.н.

Сподели

Абонирайте се за нашия newsletter