Основно почистване на стъкла след ремонт

Като същност, дейности и изпълнение, услугата "Основно почистване на стъкла след строителство и ремонт" до голяма степен се припокрива с услугата "Основно почистване на стъкла".

Разликата се крие в специфичните допълнителни дейности по премахване на строителните замърсявания. Различните видове бои, лакове, замазки, фугиращи смеси, лепила, лепенки, мазилки, фин прах и т.н. често се оказват по-упорити, отколкото ни се иска. Изчистването на дограмата след строителство, както и привеждането на стъклата в изряден вид, не само е по-трудоемко, а и крие доста повече опасности за нараняване на повърхностите в процеса.

Почистването на дограмата след ремонт е една от най-трудните и рискови дейности, наред с измиването на прозорците. Ако тези дейности бъдат извършени от непрофесионалист, с помощта на неподходящи уреди и препарати, те могат да надраскат и увредят повърхностите до степен, в която може да ви се наложи да предприемете изцяло нов ремонт. Именно затова ние от Sunny Company ви предлагаме професионална услуга "Основно почистване на стъкла след строителство и ремонт", която включва:

  • Вътрешно хигиенизиране, измиване и дезинфекция на прозорци и витрини;
  • Външно хигиенизиране, измиване и дезинфекция на прозорци и витрини;
  • Хигиенизиране, измиване и дезинфекция на дограма и профили.

Към услугата може да добавите и опция за хигиенизиране на щори, сенници, козирки и други компоненти, спрямо щетите от строителството и индивидуалните ви нужди.

Целта ни е при обработването на обекта е от прозорците и/или витрините да бъдат премахнати всички замърсявания от строителните материали. За да постигнем съвършен блясък на стъклата и да извършим хигиенизирането на дограмата по оптимален начин, ние ще подсигурим:

  • Професионални почистващи препарати, специално създадени за премахване на остатъците след строителство;
  • Специализирани уреди за отстраняване на упорити строителни смеси, които идеално балансират ефективност с безопасност;
  • Професионалисти с опит в извършването на специализирана дейност за почистване на дограмата след ремонт, хигиенизиране на витрини и безопасно отстраняване на следите от ремонтни дейности.

За да заявите услугата, изпратете запитване до нашия екип чрез бутона по-долу. Ние сме насраща и на посочените в секция "Контакти" координати, където можем да обсъдим всички ваши запитвания относно услугата ни за почистване на прозорци - цени, специални изисквания, конкретни уточнения и т.н.

Сподели

Абонирайте се за нашия newsletter