Основно почистване на стъкла

Услугата за основно почистване на прозорци, стъкла и витрини е предназначена за тези от вас, които не искат да правят компромиси с изрядния външен вид на дома, търговското помещение, корпоративното пространство или офиса ви.

Почистването на прозорците не е еднократна акция, а повтаряем процес, който трябва да се случва периодично във времето, и то достатъчно често. Ако поради някаква причина ритъмът се наруши и вие пропуснете измиването един или повече пъти, нещата лесно могат да излязат извън контрол. Тогава миенето на прозорците  и/или витрините вече не е достатъчно и вие имате нужда от основно хигиенизиране, за да можете да възвърнете съвършения първоначален блясък.

За такива, а и за редица други ситуации ние от фирма Sunny Company предоставяме професионалната си услуга за почистване на прозорци, стъкла и витрини в София.

Кога има нужда от основно почистване на прозорци, стъкла и витрини ?

Основното, щателно и професионално хигиенизиране на тези части се налага в няколко основни ситуации, като например:

  • Начало или прекратяване на наем на жилище или търговка площ. В зависимост от далновидността, отговорността и педантизма на двете страни, основното хигиенизиране на стъклата в жилището или помещението може да бъде поето както от наемодателя, така и от наемателя. Етикетът подсказва, че наемодателят трябва да подсигури почистването, преди да отдаде имота си под наем, а наемателят трябва да го върне във вида, в който го е получил.
  • Занемаряване поради различни причини. Може би сте отсъствали дълго време от дома си, може би той е бил необитаем за известно време, може би сте били прекалено заети с работата си, а може би просто сте имали по-приятни занимания  от миенето на витрините . При всички случаи, ако сте пропуснали хигиенизирането на стъклата, щорите, дограмите и профилите няколко пъти, по-добре е да улесните живота си и да ни оставите да се справим с тях лесно и ефективно.
  • Сезонно основно почистване на прозорци, стъкла и витрини. Още известно като голямото "пролетно почистване", то е особено важно за стъклените части на помещенията. Това е така, поради интензивното им замърсяване по време на есенно-зимния и пролетния период, когато традиционно дъждовете, снега, кишата и калта си казват думата. След такава безмилостна атака, обикновеното измиване не дава желаните резултати и е редно да се замислите за нещо по-ефективно.

Какво включва нашата услуга за основно почистване на прозорци, стъкла и витрини ?

  • Вътрешно хигиенизиране, измиване, дезинфекция на стъкла и витрини;
  • Външно хигиенизиране, измиване, дезинфекция на стъкла и витрини;
  • Хигиенизиране, измиване и дезинфекция на дограми и профили.

Към услугата може да добавите и опция за хигиенизиране, измиване и дезинфекция на щори, сенници, козирки и други компоненти, спрямо нуждите и желанията си.

За да заявите услугата, изпратете запитване до нашия екип чрез бутона по-долу. Ние сме насреща и на посочените в секция "Контакти" координати, където можем да обсъдим всички ваши запитвания относно услугата ни за почистване на прозорци - цена, специални изисквания, конкретните ви нужди и т.н.

Сподели

Абонирайте се за нашия newsletter