Почистване на търговски площи

Професионално почистване на магазини и търговски площи

Професионалното почистване създава безопасна и сигурна среда, която без съмнение ще бъде високо оценена както от служителите, така и от клиентите на Вашия бизнес. Като експерти в областта ние вярваме, че безкомпромисната чистота в магазините, офисите и търговските помещения не е просто въпрос на бранд имидж. Поддържането на перфектна хигиена в комбинация с представителен външен вид демонстрира уважение към клиента и грижа за неговото здраве. Ето защо фирма за професионално почистване Sunny Company предоставя една качествена, гъвкава и безкомпромисна услуга, която ще създаде чувство за сигурност сред Вашите клиенти и посетители - за да се връщат те при вас отново и отново.

Какво представлява услугата за почистване на магазини и търговски площи?

Почистването на магазини и търговски площи може да бъде както еднократно основно, така и абонаментно; както цялостно, така и само частично. То може да се комбинира с други услуги като почистване на стъкла и витрини, машинно почистване на подови настилки и/или пране на мека мебел.

Услугата е подходяща както за собственици и наематели на търговски обекти, така и за бранд мениджъри, отговарящи за корпоративния имидж на малки и големи търговски вериги и доставчици на продукти и услуги.

Благодарение на  богатия ни опит и пъстра палитра от доволни клиенти, като фирма за почистване, ние знаем, че всяко помещение има своите собствени специфики. Готови сме да изслушаме индивидуалните Ви виждания, съображения и изисквания и да Ви предоставим персонализирани решения, отговарящи на нуждите, бюджета и характера на бизнеса Ви. За целта трябва единствено да се свържете с нас и да ни споделите нужните подробности.

Какво включва "Почистване на търговски площи"?

Услугата може да включва почистване на стъкла и витрини, подове, повърхности, прилежаща апаратура, санитарни помещения, прилежащи общи части и т.н., според изискванията на клиента.

Част от настоящите ни клиенти, възползващи се от професионално хигиенизиране, са:

 • Молове и търговски центрове от затворен тип;
 • Магазини за хранителни стоки и/или стоки за дома;
 • Малки и големи търговски помещения от всякакъв характер - от баничарници до зоомагазини, парфюмерии или магазини за строителни материали;
 • Офиси на мобилни оператори или интернет достачици;
 • Офиси на куриерски фирми;
 • Офиси на банки, фирми за кредити, застрахователни компании и други финансови услуги;
 • Фризьорски и козметични салони, студиа за красота и SPA центрове;
 • Лекарски и зъболекарски кабинети;
 • Приемни офиси на фирми и агенции;
 • Книжарници, библиотеки и споделени офиси;
 • Ресторанти, кафенета, барове и клубове;
 • Театрални и концертни зали, сцени, студиа и т.н.

Нашият опит, в комбинация с грижата към клиента, създава гъвкаво решение, което можем да персонализираме според конкретните нужди на всеки бизнес. В тази връзка, ние можем да поемем грижата за чистотата на част от помещение, на цяло помещение, на етаж/и от сграда или да се погрижим за чистотата на цялата сграда.

За да заявите услугата ни, изпратете запитване до нашия екип или се свържете с нас на посочените в секция "Контакти" координати, за да обсъдим спецификата на пространството и заедно да достигнем до най-доброто решение - еднократно или абонаментно, като индивидуална или комплексна услуга.

Абонирайте се за нашия newsletter