Почистване със система Rainbow

Професионално почистване със система Rainbow / Рейнбоу

Професионалното почистване с Рейнбоу / Rainbow система се доказва във времето като една от нашите най-търсени и популярни сред клиентите ни услуги. Това се дължи на изключителната й ефективност, до голяма степен превъзхождаща всички останали методи за професионално почистване на дома. Почистването с Рейнбоу гарантира безкомпромисно отстраняване на почти всички видове известни патогени, микроби, болестотворни микроорганизми, алергени и фини замърсявания от различните повърхности. Ето и всичко, което трябва да знаете за принципа на действие на системата, както и за ползите от нейното прилагане.

Какво представлява системата Rainbow ?

Rainbow е професионална почистваща система от висок клас, която използва иновативна технология за машинно почистване, съчетана със силата на водата. Тя функционира на принципа "дълбоко изтупване", съчетани с мощната естествена функция на водата да улавя и задържа праховите частици и замърсяванията.

Почистването с Рейнбоу превъзхожда хигиенизирането с какъвто и да било друг вид прахосмукачки на пазара. Това е така, защото в процеса на хигиенизация, прахта и мръсотията се събират в специален контейнер с чиста вода, което не позволява никаква част от тях да се разпръсне във въздуха или обратно по третираната повърхност. По този начин се гарантира не само изрядна чистота на повърхностите, а също така пречиства и самия въздух в помещението. Крайният резултат е комбинация от безкомпромисна хигиена, съвършен външен вид и значително освежаване на жизненото ви пространство.

Какви повърхности могат да бъдат третирани с Rainbow ?

Професионалното почистване с Рейнбоу система е подходящо за практически всяка една повърхност във вашия дом или офис - от меките и твърди подове до мебелите, диваните, столовете и матраците. Благодарение обаче на технологията за "дълбоко изтупване", почистването с Рейнбоу е особено ефективно при хигиенизирането на меки повърхности, които имат нужда от по-специализирана грижа, за да бъдат не просто добре изглеждащи на външен вид, а ефективно третирани в дълбочина. Такива могат да бъдат например:

  • Матраци, дюшеци и възглавници. Несъмнено почистването с Рейнбоу е най-популярно при почистването на матраци, дюшеци и възглавници от всякакъв вид. Причината за това е, че този вид повърхности трудно биха могли да бъдат третирани по какъвто и да било друг смислен начин. Тяхната безупречна хигиена, от своя страна, се нарежда в челните места по предпоставки за добро здраве и добър жизнен тонус на цялото семейство. Акарите, финият прах и наслоените замърсявания от продължителното ползване са едни от основните причинители на алергии, кожни проблеми и дори някои видове автоимунни заболявания. Ето защо периодичното хигиенизиране с Rainbow на вашите матраци не само не е излишен лукс, а е проява на отговорност към собственото ви здраве и качество на живот.
  • Дивани, фотьойли и столове. Също както мястото за сън, така и мястото за отмора често се казва бомба със закъснител, ако не претърпява периодична качествена хигиенизация. Почистването с Рейнбоу на меката мебел в дома ви няма да има само естетически ефект, отстранявайки безпроблемно дори и упоритите стари петна. To ще постигне нещо повече - ще неутрализира алергенния фон в помещението, ще редуцира риска от развитие на различни непоносимости в организма и ще гарантира чистота и свежест не само на външен вид, а и в дълбочина.
  • Тапицерии и дамаски. Всеки уважаващ себе си професионалист в сферата на хигиенизирането ще ви каже, че е редно вътрешността и дамаските на меката мебел да се почистват поотделно, когато това е възможно. Почистването с Рейнбоу система е най-ефективно, когато възглавниците и дамаските на меката мебел се сепарират и се третират последователно и независимо едно от друго, за постигане на по-добри крайни резултати.
  • Мокети, килими и други меки подови настилки. Единственият начин да се уверите лично колко ефективно е всъщност хигиенизирането със система Rainbow е да го видите с очите си. А това всъщност е много лесно, тъй като водният контейнер, събиращ мръсотията, е прозрачен. Можете да експериментирате, като третирате килима си с обикновена прахосмукачка преди записания от вас час за професионално почистване с Рейнбоу системата, а след това да наблюдавате какво количество замърсявания ще извлече тя от току-що почистения ви килим.

Освен заради своята ефективност, почистването с Рейнбоу е предпочитано заради изключителното си ниво на безопасност, дори що се касае до най-чувствителните повърхности. Липсата на силни препарати и факторът човешка грешка гарантират абсолютна безвредност за повърхностите - от луксозните матраци, до скъпите килими и деликатните дамаски.
За да заявите услугата ни, изпратете запитване до нашия екип или се свържете с нас на посочените в секция "Контакти" координати, където можем да обсъдим всички ваши запитвания относно почистващата ни услуга - цената, специалните Ви изисквания, конкретните Ви нужди и т.н.

Абонирайте се за нашия newsletter