Пране на мека мебел и килими

Почистването на мека мебел и подови настилки са две специфични дейности, които нерядко изискват професионална намеса с оглед постигането на оптимални резултати. Диваните, канапетата и килимите са "сърцето" на дома или офиса - те внасят топлина, уют и комфорт така, както никой друг компонент от интериора не може да го направи. Освен това обаче те изискват най-специализирана поддръжка, в сравнение с всички останали части на помещението. От изключително значение е тяхното хигиенизиране да бъде както редовно, така и извършено с подходящите средства.

Защо е важно професионалното пране и почистване на  мека мебел и подови настилки ?

Ние от професионално почистване Sunny Company извършваме услуги пране на мебели и меки подови настилки, които са качествени, ефективни и безопасни за повърхностите. А ето и само част от причините, поради които трябва да ни доверите грижата за сърцето на дома и офиса си:

  • Дамаските, тапицериите и меките подови настилки задържат микроби и фини прахови частици, които при нередовно или неправилно хигиенизиране биха могли да навредят на здравето ви. Диваните, фотьойлите, креслата, мокетите, за които не се полагат правилните грижи, не само губят добрия си външен вид, а биха могли силно да алергизират средата на помещението. Това е особено неприятно за всички, но и носи статистически най-голям риск за бебета и малки деца в дома. Почистването на килимите е сред най-сериозните задачи на родителите с лазещи и прохождащи бебета.
  • Непрофесионалното пране на дивани и килимите в дома или офиса невинаги тушира този риск. Редовно чистене с прахосмукачка, прането на дамаските в пералня и хигиенизирането на мебелите и килимите с непрофесионални препарати може да ви създава илюзия, че работата е свършена, но това всъщност не е така. Тестове в лабораторна среда сочат, че професионалното хигиенизиране на дивани и меките подови настилки с помощта на професионални машини за дълбочинно хигиенизиране в тъканите на материята и екстрактор постига в пъти по-надеждни резултати.
  • Не на последно място, прането на тапицерии и меките подови настилки на фирма за почистване Sunny Company е най-лесната и комфортна опция за вас. Когато заявявате пране на мебелите и килимите в дома и офиса ви, от вас на практика не се изисква нищо. Така ще си спестите досадното навиване и разнасяне на килимите насам-натам, ръчното премахване на тапицериите и всички останали трудоемки дейности, свързани с алтернативни начини на почистване на мебелите и килимите ви. Нашата професионална техника ни позволява да извършваме всички дейности по хигиенизирането на място - без излишно суетене и губене на време, без намеса от ваша страна и без предварителна подготовка. Само бързи, достъпни и блестящи резултати.

За да разберете всички детайли за различните ни почистващи услуги, свързани с пране и почистване на мебели и меки подови настилки в София, използвайте линковете към тях, предоставени по-долу.

Абонирайте се за нашия newsletter