Пране на килими

Редовното почистване на килима с обикновена прахосмукачка е важна част от грижата за дома, офиса и помещението, но не винаги е достатъчно за постигане на възможно най-здравословна среда за живот. 

Почистващата услуга на фирма Sunny Company за пране на меки подови настилки има за цел да ви помогне във важната и отговорна задача за поддържането на една изрядна среда на живот по всяко време на годината. Нашето хигиенизиране на килими е бързо, лесно, безопасно и ефективно. То ще ви спести както време, така и редица главоболия, безполезно пръснати усилия да се справите сами с това задължение.

За кого е подходяща нашата услуга за пране и почистване на килими и други меки подови настилки ?

Накратко - прането и почистването на килима е неразделна част от живота на всеки, който притежава такъв. Понякога обаче то се налага по-често, освен това е по-важно и по-сложно. Част от тези случаи включват:

  • Пране и почистване на килими преди отдаване на жилище под наем или преди напускане на наето жилище. Етиката и доброто възпитание изискват както да отдадете имота си в съвършено състояние, така и да предадете наетия имот обратно на собственика във възможно най-добрия му вид. Хигиенизирането на мокета е неизменна част от този процес.
  • Пране и почистване на килими преди раждането на бебето или в домове с малки деца. Меките подови настилки често задържат микроорганизми и прах, които създават предпоставки за здравословни проблеми за най-чувствителните - бебетата и малките деца. Неправилната поддръжка и нередовното хигиенизиране на меки подови настилки могат да станат причина за отключване на различни алергии, кожни проблеми и различни заболявания.
  • Пране на мокети в домове с един или повече домашни любимци. Собствениците на кучета, котки, зайчета и други пухкави приятели знаят, че любовта изисква жертви - предимно под формата на по-често и по-старателно изчистване на мокета. Професионалната ни услуга за хигиенизиране на подови настилки ще поддържа дома ви в най-добрия му вид и ще минимизира щетите под формата на миризми и косми, които неизменно нанасят дори и най-възпитаните животинки.

Какво включва нашата услуга за пране и професионално почистване на килими, мокети и други меки подови настилки ?

  • Почистване на килими и мокети, посредством специална прахосмукачка за дълбоко отстраняване на прах от тъканите
  • Третиране на петна и замърсявания с помощта на професионални препарати за пране и хигиенизиране на меки подови настилки
  • Обработка със специализиран препарат за дезинфекция и разграждане на замърсяванията
  • Разтъркване на повърхността за по-добро почистване на мокета
  • Премахване на всички видими и невидими замърсявания с професионална машина за пране. След хигиенизирането и изсмукването на мръсотиите и прахта от меката подова настилка, повърхността остава леко влажна. В зависимост от материята, третираната повърхност изсъхва в най-кратки срокове.

За да заявите почистващата ни услугата, изпратете запитване до нашия екип, използвайки бутона по-долу. Ние сме насреща и на посочените в секция "Контакти" координати, където можем да обсъдим всички ваши запитвания относно услугата ни за почистване на килими и мокети - цената, специалните Ви изисквания, конкретните Ви нужди и т.н.

Сподели

Услуги от същата категория

Абонирайте се за нашия newsletter