Пране на мека мебел и дамаски

Услугата на Sunny Company за пране и професионално почистване на мека мебел в София е предназначена за тези от вас, които държат домът, офисът, заведението и т.н. не само да изглеждат по съвършен начин, а и  да бъдат една напълно здравословна среда на живот.

Дамаските и тапицериите често задържат неподозирано количество микроорганизми, акари, и фини прахови частици, които силно алергизират помещенията. Тези процеси са невидими за простото око и малко хора знаят, че всъщност диванът може да е в изключително лошо състояние, дори и без да изглежда видимо замърсен. Именно затова е важно собствениците и наемателите на жилища, офиси, търговски площи с такъв вид мебели редовно да полагат нужните усилия за пране на дамаската и тапицериите. Често хигиенизирането на канапето е не само трудоемко, а и неефективно, ако се извършва от непрофесионалисти. Ето защо ви съветваме да се доверите на нашия опит, когато стане време за почистване на дивана, креслото или фотьойла ви.

С какво професионалното почистване на мека мебел превъзхожда любителското почистване на мека мебел ?

Ето и част от причините, поради които почистването на дивана и дамаската трябва да бъдат оставени в ръцете на професионалисти:

  • Нашата услуга е безопасна дори и за най-капризните повърхности. Надяваме се да не сте попадали в сценарий, в който, опитвайки се да хигиенизирате диваните си, вие сте им нанесли дребни или не чак толкова дребни щети. При пране в пералня или третиране с неправилните препарати, тапицерията и дамаската могат да променят формата и цвета си, да загубят блясъка и текстурата си или съвсем буквално да бъдат разрушени. Ние знаем всички тънкости в прането на дамаски и тапицерии и сме насреща, за да ви спестим тези неприятни преживявания.
  • Ние работим с най-съвременните машини и технологии за почистване. Те не просто ще запазят мебелите ви в безупречно състояние, а ще постигнат възможно най-оптималното хигиенизиране, изнамерено от съвременните наука и технология. От видимите петна и следи от употреба, до невидимите за окото микроби и фини замърсявания на тъканите - почистването на дамаската, подсигурено от фирма Sunny Company, постига съвършения баланс между естетика и висока ефективност.
  • Използвайки нашата услуга за пране на мека мебел, вие ще спестите време, усилия и пари. Време - защото няма да се наложи да правите собствено проучване как да процедирате, да търсите подходящи препарати и да се опитвате да ги използвате безопасно. Усилия, защото ние ще свършим всичко вместо вас. Пари - защото закупуването на препарати и техника, с която да постигнете същите резултати, ще ви струва приблизително колкото абонаментно почистване на дивана за години наред.

Какво включва нашата услуга за почистване на мека мебел ?

Конкретните действия, които ще предприемем, включват:

  • Почистване на меката мебел, посредством специална прахосмукачка за дълбоко изсмукване на праха в тъканите
  • Обработка на петна и замърсявания със специализирани професионални препарати
  • Пране на меката мебел с безопасен препарат от най-ново поколение
  • Разтъркване на повърхността за по ефективно хигиенизиране
  • Третиране на всички замърсявания с професионална машина за пране (екстрактор) за премахване на микроелементи от тъканите на меката мебел. След изсмукването на цялото нежелано замърсяване, повърхността ще остане леко влажна. Скоростта на съхнене зависи от вида на дамаската, а нашия екип на място ще може да ви даде ориентир колко бързо ще се случи това.

За да заявите услугата, изпратете запитване до нашия екип чрез бутона по-долу. Ние сме насреща и на посочените в секция "Контакти" координати, където можем да обсъдим всички ваши запитвания относно услугата ни за пране на дивани и дамаски - специалните Ви изисквания, конкретните Ви нужди, цена и т.н.

Сподели

Услуги от същата категория

Абонирайте се за нашия newsletter