За нас

Sunny Company Професионално почистване

Sunny Company е фирма за професионално почистване по домове, офиси, бизнес сгради, жилищни комплекси, магазини, търговски центрове, производствени помещения и др. Предлагаме различни по вид набор от почистващи услуги свързани с почистването, според нуждите на всеки клиент. Услугите, които предлагаме са: основно почистване на домове, основно почистване на офиси, основно почистване след строителство и ремонт на домове и офиси, абонаментно почистване, ежедневно почистване, почистване на стъкла и витрини, пране на мека мебел и меки подови настилки, машинно почистване на подови настилки, почистване със система Rainbow, почистване на жилищни входове и друи частични услуги.

Фирмата за почистване разполага с професионална почистваща техника (прахосмукачки, еднодискови машини, подопочистващи автомати, екстрактори, водоструйки, парочистачки  и др.) на фирми "KARCHER", "Rainbow". Използваме професионални инструменти и пособия, които спомагат за по-качествено почистване и по-добри резултати. Препаратите, с които работим са за професионална употреба - екологично чисти, щадящи здравето и околната среда. Препаратите, които сме подбрали, са много ефективни, като същевременно опазват повърхностите, върху които се прилагат. В зависимост от желания обект за почистване ползваме различни по вид препарати, които са специализирани за определената повърхност.

Ние от Sunny Company сме екип от професионалисти, които имат опит в сферата на почистването. Най-важният елемент от нашата работа е именно екипът ни от професионалисти, които минават през предварително обучение за работа, за да удовлетворят вашите изисквания и да предлагаме качествена услуга.

Ние подхождаме към всеки клиент с нужното внимание. Основен наш приоритет е удовлетворението на клиента. За да го постигнем, правим индивуална оферта/оглед и в зависимост от нуждите, определяме и съгласуваме, кой набор от услуги е най-подходящ за клиента.

Сподели

Абонирайте се за нашия newsletter